Aanmelden

Aannamestop voor schooljaar 2024-2025

Op obs Weremere bieden we het liefst elk kind een plek op onze school. Helaas is dat voor het schooljaar 2024-2025 niet mogelijk. Vanwege de capaciteit van het gebouw en het aantal leerlingen dat onze school al bezoekt, moeten we voor leerlingen van de groepen 1 t/m 4 en de groepen 6 en 8 voor aankomend schooljaar helaas een aannamestop hanteren. Alleen in de groepen 5 en 7 kunnen nog nieuwe leerlingen worden aangemeld.

Het aantal aanmeldingen voor de groepen 1 t/m 4 en de groepen 6 en 8 overschrijdt het aantal beschikbare plaatsen. Ondanks de extra ruimte die al in gebruik wordt genomen, is de maximumcapaciteit voor volgend schooljaar bereikt. De directie van Weremere heeft daarom moeten besluiten om voor aankomend schooljaar 2024-2025 een aannamestop te hanteren. Er kunnen nog wel nieuwe leerlingen worden aangemeld voor de groepen 5 en 7. U kunt hiervoor dit formulier invullen en bij ons afgeven of per email sturen aan info.weremere@opspoor.nl

Zodra er binnen de overige groepen weer ruimte is voor nieuwe leerlingen, wordt dit op de website vermeld.

Voor leerlingen die na 1 juli 2021 zijn geboren is er wel de mogelijkheid om aan te melden.
Wilt u echter niet wachten met de aanmelding tot uw kind 3 jaar is, dan kunt u uw belangstelling voor onze school ook al kenbaar maken via dit formulier. Aan deze vooraanmelding kunnen echter geen rechten ontleend worden.

 

Leerlingen aan het woord

"Ik vind het leuk dat er musicals worden uitgevoerd."

"Soms gaan we ook ergens naar toe en dat is top! In groep 7 en 8 ga je ook op kamp en dat is ook heel erg leuk!"